Om os

APT 4 Collage bild 1_filmSåledes så det ud dengang, man havde en gammel, snavset papirskive i bilen til angivelse af parkeringstiden – hvis man ellers kan huske det.

En dag i december 2006 havde opfinderen Gösta Söderberg, 79 år, glemt sin P-skive. Han fik en parkeringsafgift men også samtidigt idéen til at skabe en elektronisk P-skive, man ikke kan glemme. Gösta gik til sin gode ven, elektronikingeniøren Sven Linnman, der også var opfinder. Sven står bl.a. bag elektronikken i Permobil kørestole. Grundidéen ved udviklingen af den elektroniska P-skive var, at den skulle være enkelt at montere af bilister og uden behov for værk- stedsbesøg. De valgte derfor at fremstille en batteridreven enhed, der mon- teres uden værktøj og på mindre end ét minut.

Efter at have kontrolleret det juridiske med Vägverket, Kommunförbundet, egne jurister og flere andre var den første prototype færdig i marts 2007. Mindre end ét år efter undfangelsen af den første idé var produktionen af den elektroniska P-skive i gang. Meget har ændret sig siden. I juni 2013 lancere- des den fjerde generation af P-skiven (APT4 magnetic). APT4 er formgivet af industridesigneren Nikolaus Frank og tilpasset til at opfylde de fleste eu- ropæiske landes krav. Vi er i dag til stede i Danmark, Norge, Estland på Åland og arbejder på lancering i Tyskland, Schweiz, og Finland. Over 250.000 bilister gør i dag brug af en APT, og forhåbentligt sparer den dem fra mange frustrationer og unødige parkeringsafgifter.

APT er gennemprøvet og kontrolleret af Notified Body EU, og den opfylder alle krav, der stilles til parkering med P-skive. Vores P-skive findes tilmed på Europas største parkeringsselskab Europarks eget websted.

Postadresse:
AutoParkTime Sales AB Box 610 S-184 27 Åkersberga